2016 m. sausio 15 d., penktadienis

Kepti sparneliai



Pirmasis šiais metais Mažam kambarėlyje gamintas patiekalas. Sparnelius marinavau tradiciškai, Santa Maria vištienos prieskoniais ir majonezu. Marinate vėsiai laikiau beveik parą. Į lėkštę atskyriau du kiaušinių trynius, ant jų užtarkavau sūrio ir sviesto, įdėjau į orkaitę ir, įjungęs tik viršutinį kaitinimą, laikiau, kol išsilydė sviestas ir ėmė lydytis sūris. Išėmiau lėkštę ir gerai išmaišiau. Gavosi vienalytė masė. Joje mirkiau sparnelius ir apvoliojau džiuvėsėliuose. Kepiau 190°C temperatūroje apie pusę valandos.
Rezultatas pranoko lūkesčius! Netikite? Pabandykit ir įsitikinsite.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą