2016 m. spalio 29 d., šeštadienis

Obuolių pyragas



Vėsūs ir lietingi orai šiemet anksti uždarė Palapinių sezoną. Laisvalaikiu maisto gaminimas sugrįžo į Mažą kambarėlį. 
Pateikiu pirmąjį rudens sezono patiekalą. 
Ėmiau vienodus kiekius miltų, cukraus, manų kruopų, užbarsčiau vaniliniu cukrumi, kepimo milteliais ir gerai sumaišiau. Kepinių margarinu ištepiau kepimo indą, į jį supyliau apie trečdalį miltų - cukraus - manų mišinio ir išlyginau sluoksnį. Ant jo sutarkavau didelį obuolį, išlyginau tarkių sluoksnį ir toliau vėl sluoksniavau. Gavosi trys sausos masės sluoksniai ir du sluoksniai tarkuotų obuolių. Ant viršaus gausiai užtarkavau margarino ir kepiau 200°C temperatūroje 1 val. Rezultatą matote. 
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą