2017 m. vasario 13 d., pirmadienis

Viščiukų blauzdelės tešloje



Vištiena dar neatsibodo. Ir tikriausiai neatsibos. Šį kartą nusipirkau įpakavimą blauzdelių. Užpyliau ir įtryniau "Cajun" prieskoniais ir palikau marinuotis. Kitą dieną sudėjau į įkaitintą iki 220°C orkaitę. Kepiau pusvalandį. Kol kepė blauzdelės, atšilo sluosniuotos tešlos lapeliai. Lapeliai buvo per ilgi, lyginant su pločiu. Nupjoviau juostelę ir ją perpjovęs pusiau, padėjau ant lapelio vidurio. Ant jos padėjau atvėsusią blauzdelę, apvyniojau tešla, viršų apvyniojau folija ir sustačiau ant kepimo skardos. Vėl kepiau orkaitėje, kol tešla iškepė ir parudo. Patiekiau su Tūkstančio salų padažu.
Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą