2015 m. vasario 9 d., pirmadienis

Įdaryta prancūziška duona





Pakely į Mažą kambarėlį yra IKI parduotuvė. Patinka jos konditerijos skyrius. Užsukau ir šį kartą ir apsirūpinau prancūziška duona. Geras skonis ir dydis. Gaminant atsidariau paskutinį šių burokėlių stiklainį 


Gerai, kad rudenį buvau atsivežęs į Mažą kambarėlį. Namuose laikyti burokėliai jau parūko. 
Naudojau taip sūdytas strimėles 


Jau ir jos prie pabaigos. Strimėlių dar pasisūdysiu. Prekiauja šviežiomis. Burokėliais iki rudens teks tenkintis jau parduotuviniais.
Duoną prapjoviau, šaukštu išskobiau minkštimą, prifaršyravau vidų, apvyniojau maistine plėvele, palaikiau valandą ir supjausčiau. Labai tiko prie alaus. 
Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą