Šiam patiekalui pirmiausia paruošiau namų darbus. Namuose apkepinau riebesnius kalakutienos gabaliukus ir juos, kartu su išsilydžiusiais taukais, supilsčiau į stiklainiukus ir padėjau į šaldytuvą. Vieno iš jų turinį panaudojau kugeliui. Dalį taukų įpyliau į čenakines ir jas pavarčiau, kol taukais pasidengė sienelės. Likusius, su kalakutienos gabaliukais, supyliau į bulvių tarkus. Į juos taip pat įbėriau po žiupsnelį džiovintų dilgėlių, petražolių ir krapų. Bebaigiant kepti atidengiau čenakines. Apskrudo kugelio paviršius. Sausai paskrudinau kanapių sėklas. Maloniai prakvipo Mažas kambarėlis ir lengvai susigrūdo.
Skanaus!
Pirmoji pripuoliau ragauti - garuoja, kvepia...Skanu.
AtsakytiPanaikintiVitaliau, pamąstyk, ar nevertėtų atidaryti kavinukės.
Garas apie skanų maistą greitai plinta - valgytojų neatsigintum...
Malonu, kad pirmoji :) Dėkoju už pasiūlymą :)) Pasvajoti apie tai galima, tik kad jau neišsipildys...
Panaikinti