2015 m. balandžio 22 d., trečiadienis

Pyragėliai su bananais





Palapinių sezonas atidarytas. Bet per šias išeigines palapinė su visa turistavimo įranga ilsisi garaže. Orai vėsūs, kartas nuo karto nulyja, teko atsiprašyti Mažo kambarėlio. O ir šaldomoje kameroje buvo ir dar yra sluoksniuotos tešlos. Nusipirkau bananų, Mažam kambarėly radau šokolado ir ėmiausi veiklos. Tešlą atšildžiau. Bananus nulupau, įpjoviau per visą ilgį ir į įpjovą  sukišau šokolado gabalėlius. Tešlą iškočiojau, ant jos vidurio padėjau bananą šokoladu į apačią, apvyniojau ir apverčiau. Tešlos lapelio sujungimas gavosi banano apačioje, įpjova su šokoladu - viršuje. Kepiau 200°C temperatūroje, kol įgavo rusvą spalvą. Pravėsus, pyragaitį supjausčiau. 
Garuojanti kava ir šiltas pyragaitis - kas gali būti skaniau


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą