Palapinių sezonas atidarytas. Bet per šias išeigines palapinė su visa turistavimo įranga ilsisi garaže. Orai vėsūs, kartas nuo karto nulyja, teko atsiprašyti Mažo kambarėlio. O ir šaldomoje kameroje buvo ir dar yra sluoksniuotos tešlos. Nusipirkau bananų, Mažam kambarėly radau šokolado ir ėmiausi veiklos. Tešlą atšildžiau. Bananus nulupau, įpjoviau per visą ilgį ir į įpjovą sukišau šokolado gabalėlius. Tešlą iškočiojau, ant jos vidurio padėjau bananą šokoladu į apačią, apvyniojau ir apverčiau. Tešlos lapelio sujungimas gavosi banano apačioje, įpjova su šokoladu - viršuje. Kepiau 200°C temperatūroje, kol įgavo rusvą spalvą. Pravėsus, pyragaitį supjausčiau.
Garuojanti kava ir šiltas pyragaitis - kas gali būti skaniau
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą