2015 m. sausio 15 d., ketvirtadienis

Širdžių šašlykas





Orkaitėje keptas kalakutų širdžių šašlykas. Paeksperimentavau. Širdis "pagerinau" Čepkelių trauktine. Pasiteisino. Buvo ir sultingesnės, ir jautėsi papildomas skonis. Prieš skrudinimą duoną patepiau žąsies taukais.
Skanaus!

4 komentarai:

  1. Pirma mintis šovė galvoje, pasižiūrėjus klipuką - ŠIRDŽIŲ ĖDIKAS

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nu tokio šašlyko neteko valgyti,o apie gaminimą nėr nė kalbos.
    Išradingas esi,tikrai Tau reiktų pakeisti profesiją...arba sudalyvauti
    kokiame valgių gaminimo konkurse,kad platesnis sluoksnis žmonių
    galėtų ne tik pamatyti ,bet ir paragauti Tavo patiekalus...Sekmės!Dėkoju..:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju :) Konkursuose nedalyvausiu. Nesu ir tų, kurie mėgsta gyvai demonstruotis prieš auditoriją. Ir toliau mano gaminti patiekalai bus keliami į youtube ir dienoraštį. Džiaugiuosi, jei kam patinka, džiaugiuosi, jei kas pakritikuoja. Darau išvadas ateičiai :) Esu širdis kepęs ant laužo. Skonis patiko. Dabar jau marinavau kitaip, kepiau orkaitėje ir nenusivyliau :)

      Panaikinti