Daug gerų žodžių esu girdėjęs apie žuvų tortus. Jiems naudoja Napoleono lakštus, pjauna pusiau picos padus ir t.t. Lakštus iškepiau iš sluoksniuotos mielinės tešlos. Šiek tiek buvo neramu, kai jie taip išsipūtė. Bet bandymas baigėsi gerai. Per naktį pertepimas susigėrė, lakštai sudrėko, pjaustėsi lengvai, skonis puikus. Manau, ne paskutinis žuvų tortas. Pertepimus, aišku, gaminsiu kitokius.
Skanaus!
AČIŪ :)
AtsakytiPanaikintiBuvo labai labai skanu.
Kuo dar nustebinsi?
Prašau :)
AtsakytiPanaikintiKad skanu, neabejoju.
O ar nustebinsiu, ar nuvilsiu, parodys netolima ateitis :)
Su didžiausiu nekantrumu laukiu
AtsakytiPanaikintiNė neabejoju... nustebinsi :)
Jei ne ryt, tai poryt turėtų dienoraštis pasipildyti nauju įrašu...
Panaikinti