Šoninės - paukštienos vyniotinis su sūriu. Sunkiausia buvo plonomis juostelėmis supjaustyti šoninę. Įveikęs, viena kitą perdengiant krašteliais, patiesiau ant bambuko kilimėlio. Į maltą paukštieną įmušiau kiaušinį, įbėriau česnakinių pipirų, kepsnių prieskonių ir išmaišiau. Tuomet paukštieną paskleidžiau ant šoninės juostelių, palikdamas kelių cm nepadengtą juostelių galą. Kitame gale uždėjau Pik-Nik sūrio juosteles ir, keldamas kilimėlį, suvyniojau. Aliejumi patepiau kepimo lovelį, įdėjau vyniotinį ir į orkaitę. Baigiant kepti, du kartus patepiau kečupu ir apskrudinau. Skanus buvo ir šaltas, bet karštas - ypač.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą