2015 m. kovo 4 d., trečiadienis

Vyniotinis





Šoninės - paukštienos vyniotinis su sūriu. Sunkiausia buvo plonomis juostelėmis supjaustyti šoninę. Įveikęs, viena kitą perdengiant krašteliais, patiesiau ant bambuko kilimėlio. Į maltą paukštieną įmušiau kiaušinį, įbėriau česnakinių pipirų, kepsnių prieskonių ir išmaišiau. Tuomet paukštieną paskleidžiau ant šoninės juostelių, palikdamas kelių cm nepadengtą juostelių galą. Kitame gale uždėjau Pik-Nik sūrio juosteles ir, keldamas kilimėlį, suvyniojau. Aliejumi patepiau kepimo lovelį, įdėjau vyniotinį ir į orkaitę. Baigiant kepti, du kartus patepiau kečupu ir apskrudinau. Skanus buvo ir šaltas, bet karštas - ypač. 
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą